Naszywki Vulcan
- boromirmax
- Miejscowość: Lubelskie
- Motocykl: Drifter 800 / Hayabusa
- VROC: 34584
- Makus001
- Miejscowość: okolice Wolsztyna
- Motocykl: NOMAD1600 z 2006 i VULCAN 1500 VNT 1998r
- VROC: 36160
Ok, sorry za priv , więc w przyszłym tygodniu powinny być w skrzynce. Wielkie dziekifitter pisze:Dziś wysłałem do: Dek'a i Makus'a (red), wczoraj poszło jeszcze do Boromirmax'a.
Jako, że pierwsza wysłana partia powinna powoli docierać proszę tutaj o info, ze wszystko jest OK.
Nadal jeszcze mam trochę nierozesłanych wiec proszę o wpłaty i adresy lub info na PW o odbiorze osobistym na spotkaniach (najbliższe - Kongres).
Były komarki, jawka, różne WSKi, SHL, JAWA 350, CZ350, ETZ 250, EN500 od 1.03.2012 Kawasaki 1500 VNT od 20.10.2016 NOMAD 1600
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Jutro wysyłam do: Tezis, Nabes, Robson.
Ask - jak nie dojdą do końca tygodnia to zwracam kasę - ale dajmy szansę PP, może listonosz zaspał
Ask - jak nie dojdą do końca tygodnia to zwracam kasę - ale dajmy szansę PP, może listonosz zaspał
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Do mnie doszły przed prima-aprilisem. Wysłałem info i podziękowania na pw, ale coś mnie tknęło i nie ma tego w wysłanych.
Dlatego teraz i tutaj dziękuję bardzo za świetne naszywki.
P.S. Czy jest jakaś obowiązująca instrukcja w jakich rejonach można lub nie można dokonać montażu?
Dlatego teraz i tutaj dziękuję bardzo za świetne naszywki.
P.S. Czy jest jakaś obowiązująca instrukcja w jakich rejonach można lub nie można dokonać montażu?
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Tylko jeśli chodzi o Klubowiczów - NIE na kamizeli klubowej, kurtka owszem, polecany rękaw np. prawy, bo na lewym VROCmirad pisze:Czy jest jakaś obowiązująca instrukcja w jakich rejonach można lub nie można dokonać montażu?
Ask - zaczynam się niepokoić...
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Zdaję sobie sprawę, że dziwnie to wygląda bo wszyscy jakoś dostają , ale dzisiaj w skrzynce znowu nie znalazłem przesyłki z oczekiwanymi naszywkami. Byłem nawet na poczcie ale nic to nie dało jedynie polecone dają ślad w ich dokumentacji. No cóż czekamy dalej.fitter pisze:Tylko jeśli chodzi o Klubowiczów - NIE na kamizeli klubowej, kurtka owszem, polecany rękaw np. prawy, bo na lewym VROCmirad pisze:Czy jest jakaś obowiązująca instrukcja w jakich rejonach można lub nie można dokonać montażu?Gdzieś w czeluściach tego tematu (ewentualnie forum) powinieneś znaleźć kilka uwag na ten temat...
Ask - zaczynam się niepokoić...