Ja też mam color black matAda pisze:Ja również zakupiłam sobie pas jeszcze nie testowany
i dwa kaski :-)))) będziemy mieli z Zeusikem takie same i połowa skrzydła zachodniego
My niestety mamy silver glancRobson pisze:Ja też mam color black matAda pisze:Ja również zakupiłam sobie pas jeszcze nie testowany
i dwa kaski :-)))) będziemy mieli z Zeusikem takie same i połowa skrzydła zachodniegoi pas nereczkowy... Miejmy nadzieję, że sprawdzą się na moto
A kiedy Ty zdążyłaś zrobić zakupyDzidzia pisze:rękawice - super!!!! sprawdzone od razu przez cały dzisiejszy dzień, pas nerkowy też fajowy, pokrowiec - nie odpakowany i nie przetestowany, skarpety od razu założone i też testowane cały dzień - kurcze warto... jeszce za tą cenę![]()
![]()
ano na chwilę przed startem w sobotęZombie pisze:A kiedy Ty zdążyłaś zrobić zakupyDzidzia pisze:rękawice - super!!!! sprawdzone od razu przez cały dzisiejszy dzień, pas nerkowy też fajowy, pokrowiec - nie odpakowany i nie przetestowany, skarpety od razu założone i też testowane cały dzień - kurcze warto... jeszce za tą cenę![]()
![]()
![]()
![]()
Ja byłem na otwarciu o 7Zeus pisze:My niestety mamy silver glancRobson pisze:Ja też mam color black matAda pisze:Ja również zakupiłam sobie pas jeszcze nie testowany
i dwa kaski :-)))) będziemy mieli z Zeusikem takie same i połowa skrzydła zachodniegoi pas nereczkowy... Miejmy nadzieję, że sprawdzą się na moto
, bo k
wa zostały tylko 2 szt.
Ale za tą kasę niech będą. Oby spełniały swoją rolę
Centuś nie wkcentek pisze:Ehhh... jak sobie przypomnę młode lata... rozmiary...Wróbelek pisze:...Centek ja miałem troszkę inny problem myślałem sobie czy rozmiar M nie będzie za duży ...![]()
![]()
Centek, a to o "przeciwdeszczówce" piszesz?centek pisze:W ciemno zapakowałem komplet xxl, z myślą - i tak pewnie bedą za krótkie rękawy, nogawki etc. etc. Wlazłem do dom, przymiarka i miłe zaskoczenie - "na długość" dobre. Ciekawe jak w użytkowaniu. Póki co jestem zadowolony.