Narty jakieś może?
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Narty jakieś może?
Postanowiłem trochę jutro pośmigać i lecę do Szczyrku, może ktoś też się wybiera?
sprawdzałem na kamerkach i troszkę śniegu jest...
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
-
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Vulcan 1500
- VROC: 34525
Re: Narty jakieś może?
I było biało?Krasnal pisze:Postanowiłem trochę jutro pośmigać i lecę do Szczyrku, może ktoś też się wybiera?
Nie wiem jak na Oscypku lecz w CK pięknie pada deszczyk

- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Rewelka, Szczyrk, Małe Skrzyczne i cały dzień na deseczkach, tzn. młody na desce, ja ramol
na deskach. To prawda, że na najniższej stacji padał deszcz, ale w górze było zdecydowanie lepiej... i najważniejsze, że nie był to kolejny dzień przy stole 

...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Ja śmigam do Zieleńca na 2 tydzień śląskich ferii z rodzinką i znajomymi. Praktycznie wypożyczamy dla wszystkich narty. Za allroundy jest ok 25 za bardziej profesjonalne ok 35PLN. Stoki nie za długie, ale dla zabawy jest OK. 3 raz będę korzystał z instruktora dla córki 7letniej, mam sprawdzonnego gościa - córa już nawet delikatnie brała udział na zawodach w styczniu tego roku.
Wieczorki w "drewnianych" knajpkach są revelka, a dla zainteresowanych polecam golonko w "Jagience" - taka kryptoreklama, ale warto... Koszt ok 40PLN, ale smak tak dopieszcza wszystkie kubki smakowe, że naprawde warto, zresztą spałem tam kiedyś i było naprawdę kulturnie
Jak Ktoś zainteresowany to moge udzielić więcej info/szczegółów.
Wieczorki w "drewnianych" knajpkach są revelka, a dla zainteresowanych polecam golonko w "Jagience" - taka kryptoreklama, ale warto... Koszt ok 40PLN, ale smak tak dopieszcza wszystkie kubki smakowe, że naprawde warto, zresztą spałem tam kiedyś i było naprawdę kulturnie

Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
-
- Miejscowość: Siemianowice Śl
- Motocykl: w planach
- VROC: 0
Oj Zieleniec piękny, bajkowy poprostu, wprawdzie przejazdem tylko ale cudnyRobson pisze:Ja śmigam do Zieleńca na 2 tydzień śląskich ferii z rodzinką i znajomymi. Praktycznie wypożyczamy dla wszystkich narty. Za allroundy jest ok 25 za bardziej profesjonalne ok 35PLN. Stoki nie za długie, ale dla zabawy jest OK. 3 raz będę korzystał z instruktora dla córki 7letniej, mam sprawdzonnego gościa - córa już nawet delikatnie brała udział na zawodach w styczniu tego roku.
Wieczorki w "drewnianych" knajpkach są revelka, a dla zainteresowanych polecam golonko w "Jagience" - taka kryptoreklama, ale warto... Koszt ok 40PLN, ale smak tak dopieszcza wszystkie kubki smakowe, że naprawde warto, zresztą spałem tam kiedyś i było naprawdę kulturnie![]()

- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Podaję konkrety: cena za osobodzień 120zł nocleg z wyżywieniem domowym, sniadanka i obiadokolacje - wyżerka, aż miło. Po sprawdzeniu w innych miejscowościach, gdzie może być śnieg okazało się, że cena jest całkiem całkiem... Ale zgadzam się, że kupując poza moim miejscem spoczynku jadło tanio nie jest
, np golonko za 45zeta 

Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...