Tak więc mam zamiar zastąpić w przyszłości naklejki malowaniem oczywiście taki sam motyw aby było tak jak ma być, a nie jakieś tam naklejki.

Na stronie którą podał Lech znalazłem takie cośDługi Lech pisze:Na tej stronie sa szczegółowe dane motorków. Kolory-nazwy i numery kolorów, numery VIN,ramy i silnika w krajach w jakich były sprzedawane, specyfikacje szczegółowe, numery ovners manual i service manuals dla każdego modelu. Są też fotki. Samych VN-800 jest chyba trzydzieści modeli.
http://www.cyclechaos.com/wiki/List_of_ ... otorcycles
Myślę, że nie. Przynajmniej w moim regionie kilka mieszalni się poddało.myślę że po tym dopasują
Przypuszczam, że jest to numer lakieru tylko w firmie ColorRite ponieważ występuje on tylko na tej stronce (nie udało mi się go znaleźć gdzie indziej). Mimo tego podawałem ten numer we wszystkich odwiedzonych mieszalniach. Niestety każdy kręcił tylko głową. Byłoby super znaleźć mieszalnię gdzie potrafią po tych numerach dobrać lakier (ewentualnie po nazwie koloru lakieru+marka motocykla+rocznik). Spróbuj Shepherd może tam gdzie wspominałeś się uda. Będę drugim klientem zaraz po TobieJak klikniesz na numer kodu w kolumnie "ColorRite Top " to pokazuje się jednak kod koloru Kawasaki.......