pochwalic się, chciałbym
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
No Brawo Junior 
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
-
Trufel
-
Kasper
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
Normalnie się czepiaszjurekawasaki pisze:Kasper wielki szacuntylko ta marka moto nie'' ta '' .
żartuje, mój syn też dosiada Yamachę i jest ok.
zgryźliwych komentarzy
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
- Długi Lech
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
Zamieniłbyś Zbyszek na Kawasaki cruisera i nikt by się nie czepiałKasper pisze:Normalnie się czepiaszjurekawasaki pisze:Kasper wielki szacuntylko ta marka moto nie'' ta '' .
Na Vulcana przyjdzie czas. Póki co EN 500 to dla Juniora waga ciężka. ...
Kawasaki Vulcan Eliminator 125

-
Kasper
i to ma w nazwie VulcanDługi Lech pisze:Zamieniłbyś Zbyszek na Kawasaki cruisera i nikt by się nie czepiałKasper pisze:Normalnie się czepiaszjurekawasaki pisze:Kasper wielki szacuntylko ta marka moto nie'' ta '' .
Na Vulcana przyjdzie czas. Póki co EN 500 to dla Juniora waga ciężka. ...
Kawasaki Vulcan Eliminator 125
Obrazek
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
-
Trufel
- kasper junior
- Motocykl: Vulcan 1500/Marauder 125 (angry steed)
Witajcie!
Minęły już ponad 4 tygodnie od rozpoczęcia mojej nauki jazdy na motocyklu typu Suzuki Marauder 125. W ciągu tego okresu czasu rezultaty jazdy poprawiły się i to bardzo. Wyuczone mam już utrzymywanie równowagi, ostre zakręty oraz ósemki.
Do poprawy mam jeszcze wrzucanie biegów przede wszystkim z jedynki na dwójkę i z dwójki na jedynkę.
Jestem naprawdę zadowolony z moich wyników jazdy.
PS: Jeśli macie jakieś mądre rady które mogły by mi się przydać w praktyce to piszcie. Ja idę jeździć.
Minęły już ponad 4 tygodnie od rozpoczęcia mojej nauki jazdy na motocyklu typu Suzuki Marauder 125. W ciągu tego okresu czasu rezultaty jazdy poprawiły się i to bardzo. Wyuczone mam już utrzymywanie równowagi, ostre zakręty oraz ósemki.
PS: Jeśli macie jakieś mądre rady które mogły by mi się przydać w praktyce to piszcie. Ja idę jeździć.

Motocyklisty nie obrazuje posiadany motocykl, ale umiejętnośći jazdy na nim - kasper junior
Jedyna i to naprawdę jedyna rada jakiej powinieneś posłuchać to - Idź Jeździć!
Ale na to to już sam wpadłeś. Wszystkich innych doradców goń w diabły bo Ci głowa spuchnie i pod kaskiem się nie zmieści a i tak pożytku z tego żadnego nie będzie.
Ale na to to już sam wpadłeś. Wszystkich innych doradców goń w diabły bo Ci głowa spuchnie i pod kaskiem się nie zmieści a i tak pożytku z tego żadnego nie będzie.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
-
Kasper
No tak, lato się kończy a Junior wpadł w szał nawijania na laczki lokalnej szutrówki ok: . Codziennie 25-30km w pełnym rynsztunku zapina z uśmiechem od ucha do ucha. Trochę zapomina, że motocykl to nie perpetum mobile i nie sprawdza na starcie stanu paliwa oraz oleju. Jest dobrze
. Codzienne postępy bardzo mnie cieszą. Dziś Junior poprosił o 600set metrowy kursik z rancza do asfaltówki. Zrobił 3x ale za czwartym sąsiad spuścił Reksia, który darł ryja i sadził się pod motocykl. Czysta złośliwość wypuścić psa kiedy młody uczy się być prawdziwym Vulcanerios
Jeszcze 2 miechy i Junior pokaże swój zegar z przebiegiem i powie -"Kasper cienias jesteś"
.
W związku z tym, że coraz częściej tracę jego z oczu jutro ćwiczymy technikę podnoszenie motonga z gleby. Jak nie da rady to przez zimę musi trochę przypakować w bicepsie
.
W związku z tym, że coraz częściej tracę jego z oczu jutro ćwiczymy technikę podnoszenie motonga z gleby. Jak nie da rady to przez zimę musi trochę przypakować w bicepsie
- kasper junior
- Motocykl: Vulcan 1500/Marauder 125 (angry steed)
Jeśli chodzi o pieska to nic mu się na szczęście nie stało ale czasami nachodzi mnie myśl żeby go przejechać i mieć spokój lecz aż takim potworem nie jestem.
''Kasper cienias jesteś'' - to będę mógł powiedzieć chyba za parę lat.
''Kasper cienias jesteś'' - to będę mógł powiedzieć chyba za parę lat.
Motocyklisty nie obrazuje posiadany motocykl, ale umiejętnośći jazdy na nim - kasper junior