ShoutBox
eeee tam wypowiedzieli sie tylko bosowie vulcaneri, kazdy chat mozna moderowac, mozna rowniez zlecic robotowi trzymanie porzadku, wg mnie w tym temacie nic nie jest wyjasnione, pare osob wypowiedzialo swoje zdanie, gdyz maja takie a nie inne doswiadczenia z tym zwiazane.
Pozatym niema obowiazku pisania na czacie moze to byc dodatek z ktorego mozna korzystac ale nie trzeba, ale lepiej jest dac wybor niz tego wyboru zakazac.
Takie jest moje zdanie. Mysle ze 90% z tych 700 osob jest za tym aby chat byl a tylko garstka za tym aby go nie bylo.
Takie jest moje zdanie, oczywiscie ja jestem nic nie znaczaca jednostka wiec nie bede sie wtrazalac w wasze forum, odswiezylem temat ot tak wpisujac swoje potrzeby.
Pozatym niema obowiazku pisania na czacie moze to byc dodatek z ktorego mozna korzystac ale nie trzeba, ale lepiej jest dac wybor niz tego wyboru zakazac.
Takie jest moje zdanie. Mysle ze 90% z tych 700 osob jest za tym aby chat byl a tylko garstka za tym aby go nie bylo.
Takie jest moje zdanie, oczywiscie ja jestem nic nie znaczaca jednostka wiec nie bede sie wtrazalac w wasze forum, odswiezylem temat ot tak wpisujac swoje potrzeby.
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
kurva, już nie mogę
OGŁASZAM RAZ NA ZAWSZE - CHATU CZY SHOUTBOXA NA TYM FORUM NIE BĘDZIE, DOPÓKI JA JESTEM ADMINEM (ha, zamordyzm, a co !!
tym samym ogłaszam: każdy, ale to każdy, kto założy nowy temat w tej sprawie, zostanie czasowo zbanowany.
Dziękuję za uwagę.
ravw, chwalisz się z adminowaniem iluś tam forum a opcji "szukaj" nie potrafisz używać.
Dlaczego nie ma czatu na forum wyjaśnione było dokładnie i nie tylko przez "bossów".
Kolejna sprawa, to na tym forum Ty możesz o coś prosić mnie, a nie ja Ciebie.
OGŁASZAM RAZ NA ZAWSZE - CHATU CZY SHOUTBOXA NA TYM FORUM NIE BĘDZIE, DOPÓKI JA JESTEM ADMINEM (ha, zamordyzm, a co !!
tym samym ogłaszam: każdy, ale to każdy, kto założy nowy temat w tej sprawie, zostanie czasowo zbanowany.
Dziękuję za uwagę.
ravw, chwalisz się z adminowaniem iluś tam forum a opcji "szukaj" nie potrafisz używać.
Dlaczego nie ma czatu na forum wyjaśnione było dokładnie i nie tylko przez "bossów".
Kolejna sprawa, to na tym forum Ty możesz o coś prosić mnie, a nie ja Ciebie.
i będę wdzięczny, za dotrzymanie swoich deklaracji, dziękujęravw pisze:oczywiscie ja jestem nic nie znaczaca jednostka wiec nie bede sie wtrazalac w wasze forum
Ostatnio zmieniony czw mar 01, 2012 przez Badger, łącznie zmieniany 3 razy.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Konkretnie i na temat
zakazane słowa: ch t sh x
zakazane słowa: ch t sh x
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
Taki ciekawy temat, prawie 5500 wyświetleń, o dwa tysiące więcej niż - Vulcan 2000 Dane techniczne. Badger nie zamykaj proszę tego tematu. Poczytam sobie czasami, pomażę o tym SHIT-BOXIE i jakoś tak mi weselejSAURO pisze:Badger zamknij proszę ten temat bo się forum takimi rzeczami zaśmieca
Ostatnio zmieniony pt mar 02, 2012 przez Długi Lech, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zombie
No dobra. Napiszę krótko od siebie.
Brak szacunku dla Nasravw pisze:eeee tam
Nie ma bosów, jest zarząd i nie tylko on się wypowiedział- tak to już w Vulcanerii jestravw pisze:wypowiedzieli sie tylko bosowie vulcaneri
Można, tylko trzeba mieć na to czas i zajmować się chyba tylko tymravw pisze:kazdy chat mozna moderowac
Możesz też zlecić robotowi utrzymanie Twojego VN'a w bardzo dobrym stanieravw pisze: mozna rowniez zlecic robotowi trzymanie porzadku
Już dawno twierdzilem, że w szkole powinien być przedmiot "czytanie ze zrozumieniem"ravw pisze:wg mnie w tym temacie nic nie jest wyjasnione
100% Vulcaneiros to nie jest parę osób.ravw pisze:pare osob wypowiedzialo swoje zdanie
jak widać, wszyscy mają złe doświadczenia, stąd taka a nie inna decyzjaravw pisze:gdyz maja takie a nie inne doswiadczenia z tym zwiazane.
Na forum też nieravw pisze:Pozatym niema obowiazku pisania na czacie
to forum jest dodatkiem do naszego życia klubowego i nie tylkoravw pisze:moze to byc dodatek z ktorego mozna korzystac ale nie trzeba,
I niestety jesteś w mniejszościravw pisze:Takie jest moje zdanie.
Myśle, że z tych 700-set zalogowanych aktywnych jest ze 250. Już nawet wiem kogo poproszę o taka statystykęravw pisze:Mysle ze 90% z tych 700 osob
wręcz odwrotnie (czytanie ze zrozumieniem)ravw pisze: tylko garstka za tym aby go nie bylo.
Tego nikt nigdy Ci nie powiedział, wręcz przeciwnieravw pisze:oczywiscie ja jestem nic nie znaczaca jednostka
Nasze wspolne forumravw pisze:wiec nie bede sie wtrazalac w wasze forum
cieszy mnie to, tym bardziej, że tutaj ktoś Ci odpowiedział.ravw pisze:odswiezylem temat ot tak wpisujac swoje potrzeby.
No jakoś marnie to wyglada._________________
Admin stron
http://vn900.pl
http://mototurystyka.org
http://forum.mototurystyka.org
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
SAURO pisze:Badger zamknij proszę ten temat bo się forum takimi rzeczami zaśmieca
Jacek zamknij ten temat kurwa w połowie ..... no czasami to Ci naprawdę współczujęDługi Lech pisze:...Badger nie zamykaj proszę tego tematu. Poczytam sobie czasami, pomażę o tym SHIT-BOXIE i jakoś tak mi weselej
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
- Zombie
Nie ma sensu zamykać. Dajcie dokończyć ciekawą dyskusję.Jacek zamknij ten temat kurwa w połowie ..... no czasami to Ci naprawdę współczuję
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
Może zacytuj Andrzeju całość " Taki ciekawy temat, prawie 5500 wyświetleń, o dwa tysiące więcej niż - Vulcan 2000 Dane techniczne"Andrzej pisze:SAURO pisze:Badger zamknij proszę ten temat bo się forum takimi rzeczami zaśmiecaJacek zamknij ten temat kurwa w połowie ..... no czasami to Ci naprawdę współczujęDługi Lech pisze:...Badger nie zamykaj proszę tego tematu. Poczytam sobie czasami, pomażę o tym SHIT-BOXIE i jakoś tak mi weselej
To się nazywa socjotechnika, manipulacja i zmienia sens mojej wypowiedzi. No chyba że nie wyczułeś ironii. Zamknijcie w piz.... ten temat. Brakuje jeszcze postów w stylu:
- brawo
- popieram