Przeróbka kierunkowskazów
- 
				Mustang
 - Miejscowość: Biała Podlaska
 - Motocykl: VN 800 CLASSIC
 - VROC: 0

Przeróbka kierunkowskazów
Witam
Szukam chętnej osoby, która zechciałaby mi przerobić tylne kierunkowskazy w vn 800 classic tzn. przesunąć do tyłu w celu zamontowania większych sakw.Oczywiście żeby to wyglądało ładnie i estetycznie.W grę wchodzą nieduże odległości do pokonania (mazowieckie, podlaskie, lubelskie).
Serdecznie pozdrawiam

Szukam chętnej osoby, która zechciałaby mi przerobić tylne kierunkowskazy w vn 800 classic tzn. przesunąć do tyłu w celu zamontowania większych sakw.Oczywiście żeby to wyglądało ładnie i estetycznie.W grę wchodzą nieduże odległości do pokonania (mazowieckie, podlaskie, lubelskie).
Serdecznie pozdrawiam
- Ryffka
 - Miejscowość: Wrocław
 - Motocykl: był VN2000 Soul Red, GTR 1400
 - VROC: 24863

U mnie też była na dole i to mi nie bardzo odpowiadało, bo się mi podoba gdy widoczna jest końcówka błotnika  
 Dlatego jako pierwsza poszła do wymiany lampa tylna z wersji hamerykańskiej. Po tej przeróbce pozostały otwory po starej lampie, które początkowo zaślepione były specjalnymi koreczkami. Przy okazji przeróbki kirunków wyprułem cały błotnik, zaszpachlowałem zbędne otwory i całość błotnika odmalowałem  
 Ale efekt bardzo zadowalający 
 Pozostaje jeszcze zaślepić czymś otwory gdzie były poprzednio zamocowane kierunki.

- Mayones
 - Miejscowość: B-B
 - Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS

a to moja wersja przerobionych kierunków 
 miałem już wiercić błotnik z boku ale jednak to zbyt drastyczne rozwiązanie by było.
http://imageshack.us/photo/my-images/208/kierunkiw.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/208/kierunkiw.jpg/
- Mayones
 - Miejscowość: B-B
 - Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS

Gdyby ktoś chciał przenieść kierunki w swoim VN 800 to mam na zbyciu takowe rozwiązanie(bez kierunkowskazów) aktualnie pod pomarańczowymi szkiełkami są czerwone diody led, także "po ćmoku" świeci na czerwono, w razie pytań PW 

lampy pomarańczowe zdaje sie Highway Hawk z chromowanymi listwami do montażu.

lampy pomarańczowe zdaje sie Highway Hawk z chromowanymi listwami do montażu.