Opis:
Rok produkcji: 1994
Aktualny przebieg: 36 340 km
Cena 9 950 zł (do lekkiej negocjacji)
tel. 509 136 307
[SPRZEDAM] Legendarny Kawasaki Vulcan 750 (VN750) – 1994 r. Stan Gabinetowy + Unikatowe Szprychy!
Na sprzedaż trafia nietuzinkowy egzemplarz Kawasaki Vulcan 750 z 1994 roku. Motocykl zachowany w stanie, o jaki dziś na rynku wtórnym niezwykle trudno.To idealna propozycja dla kogoś, kto szuka klasycznego cruisera z czasów, gdy motocykle budowało się z prawdziwego metalu i chromu, a nie z plastiku. Największe atuty tego egzemplarza:
- FELGI ZE SZPRYCHAMI: Absolutny unikat w tym modelu! Większość VN750 opuszczała fabrykę na odlewanych kołach aluminiowych. Szprychowe felgi całkowicie zmieniają linię motocykla i nadają mu rasowy, klasyczny wygląd prawdziwego choppera.
- STAN WIZUALNY: Piękny, lśniący lakier. Chromy są w stanie nienagannym – błyszczą jak lustro, brak ognisk korozji czy łuszczenia się.
STAN TECHNICZNY: Bardzo dobry. Pancerny V-Twin (65 KM) z hydrauliczną regulacją luzów zaworowych i bezobsługowym wałem Kardana. Silnik pracuje równo, ma pełną moc, nie dymi. Skrzynia biegów i sprzęgło działają precyzyjnie. Przy tej masie motocykl przyspiesza bardzo żwawo.
Metryczka pojazdu:
Przegląd techniczny ważny do lipca 2027r.
W 2023r. wykonałem modyfikację Pickup-coils. Szczelina zmniejszona do 0,5mm. Teraz napięcie na cewkach to ok. 10V. Moto pięknie pali zarówno na zimno jak i na ciepło. Nie ma też problemu z wypadaniem zapłonu. Zanim jednak doszedłem do problemu z zapłonem wymieniłem świece, fajki świec oraz ECI, więc wszystko to jest nowe. Drugi zapasowy ECI daję w gratisie. Opony w stanie dobrym z wysokim bieżnikiem. Motocykl w pełni gotowy do jazdy bez wkładu startowego.
Motocykl sprzedaję z prywatnych rąk. Szanuję czas swój i kupujących – opis w 100% pokrywa się ze stanem rzeczywistym. Zapraszam z miernikami lakieru i mechanikami. Ten motocykl broni się sam.
Załączam link do zdjęć na dysku Google
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
Zdjęcia przedstawiają moto z wydechami seryjnymi. Na ostatnim zdjęciu moto ma zamontowany wydech robiony na zamówienie. Ten informuje innych uczestników ruchu, że nadjeżdża motocykl, godny ustąpienia mu miejsca na drodze. Do motocykla daję obydwa komplety. Wymiana trwa kilka minut.
Moto użytkowany klasycznie, czyli kilka przejazdów w letnim sezonie. W moim posiadaniu od 2022r. Zrobiłem nim ok. 1 300km. Mój poprzednik, kolega od 2013r. do 2022r. zrobił nim ok. 11 000 km. Aktualny przebieg 36 340 km można zatem uznać za całkiem wiarygodny. Dane są do sprawdzenia w bazie CEPIK.
Szczerze zainteresowanych zapraszam do kontaktu telefonicznego. Opowiem wszystko co wiem o tym moto.
Vulcan 750 1994r. - szprycha
Re: Vulcan 750 1994r. - szprycha
Nowa cena 9500zł
Re: Vulcan 750 1994r. - szprycha
Obniżam cenę do 9000zł.