Oczywiście podesty są w bardzo dobrym stanie, ale nie o nie mi chodziło, zainteresowały mnie jedynie Highway Pegs które są przy nich. Będą ładnie współgrały z identycznymi, bardzo masywnymi które mam na gmolach.
To szybki mail do sprzedającego, że jestem zainteresowany jedynie podnóżkami autostradowymi (Highway Pegs), z prośbą niech zaproponuje cenę.

Czekam na odpowiedź, a tu po chwili (dosłownie po 10 min i odświeżeniu strony) koszt jednej podłogi 38,81$ z możliwością jeszcze złożenia własnej propozycji ceny. Czyli teraz komplet to 77,62$ (285 zł). Nie ma co się bawić i przeciągać z propozycjami ceny, 285 zł to bardzo dobra cena.

Dochodzi koszt przesyłki lotniczej 60$ (222 zł). Czyli podłogi z podnóżkami autostradowymi wraz z kosztami przesyłki lotniczej to 137,62$ (509 zł). Dochodzą opłata związana z kupnem części w USA (VAT – 31$), 114,7 zł i mam podłogi kierowcy z podnóżkami autostradowymi (spacerówkami) VN 2000, których wcześniej nigdzie nie widziałem za ± 623 zł.
Koszt podestów w Kawasaki.sklep to tak ± 5500 zł, oczywiście bez żadnych spacerówek, spacerówki pójdą do chromowania a podłogi do ewentualnej odsprzedaży gdyby ktoś szukał.

Bardzo udany zakup, bardzo.