! Lecz moje szczęście nie trwało długo silnik z vn1500 nomad z 2000 roku skrzynia 5-cio biegowa . Noc chyba w tym złego ale skrzynia biegów jest uszkodzona (sprzedający twierdzi ze wszystko super ,lanie nie ma wogole 2-go i 3-cięgi biegu ) pytanie czy skrzynia biegów u mnie 4 biegowa można włożyć zamiast tej pięcio
! Lecz moje szczęście nie trwało długo silnik z vn1500 nomad z 2000 roku skrzynia 5-cio biegowa . Noc chyba w tym złego ale skrzynia biegów jest uszkodzona (sprzedający twierdzi ze wszystko super ,lanie nie ma wogole 2-go i 3-cięgi biegu ) pytanie czy skrzynia biegów u mnie 4 biegowa można włożyć zamiast tej pięcio  ? Albo by naprawił ta pięcio biegową(lepie by bylo) może macie jakieś sugestie co może być przyczyna utraty 3-go i 2-giego biegu . I czy taka opcja wogole jest możliwa żeby wożąc ten silnik z vn1500 nomad 2000 rok do mojego vn1500classic z 1996roku.
? Albo by naprawił ta pięcio biegową(lepie by bylo) może macie jakieś sugestie co może być przyczyna utraty 3-go i 2-giego biegu . I czy taka opcja wogole jest możliwa żeby wożąc ten silnik z vn1500 nomad 2000 rok do mojego vn1500classic z 1996roku. Pozdrawiam i bardzo dziękuje za wszelkie sugestie

mam się kontaktować końcem sierpnia jak będzie już  w PL
  mam się kontaktować końcem sierpnia jak będzie już  w PL   )panewki w karteże się też obróciły więc chcąc na siłę wskrzesić moto karter przeuólejowany dorobione panewki główne z brązu samosmarowalnego
 )panewki w karteże się też obróciły więc chcąc na siłę wskrzesić moto karter przeuólejowany dorobione panewki główne z brązu samosmarowalnego  jak by ktoś coś wiedział to proszę o info
  jak by ktoś coś wiedział to proszę o info