Witam się i ja :)
- Skrobel
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: HD FLHXS
- VROC: 35582
Czołem
Ja jestem bardzo początkujący, więc mając mimo wszystko dość ciężki motor (choć do VN 900 jeszcze mu trochę brakuje nie wspominając o potworach w rodzaju 1500 czy 2000) trochę się bałem wozić żonę, na co ona cały czas narzekała.
Ale kilka dni temu nastąpił pierwszy raz i nawet nie było najgorzej. Teraz chce jeszcze, a na następny zlot jedziemy razem.
Tak czy inaczej pozdrawiam!
Ja jestem bardzo początkujący, więc mając mimo wszystko dość ciężki motor (choć do VN 900 jeszcze mu trochę brakuje nie wspominając o potworach w rodzaju 1500 czy 2000) trochę się bałem wozić żonę, na co ona cały czas narzekała.
Ale kilka dni temu nastąpił pierwszy raz i nawet nie było najgorzej. Teraz chce jeszcze, a na następny zlot jedziemy razem.
Tak czy inaczej pozdrawiam!
- Rudi
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: Kawasaki VN 900 custom
- VROC: 0
fitter pisze:Witaj![]()
Sezon cały rok - szczęściara
marekfg pisze:No i właśnie moja Pani pojechała - pierwsza jazda w życiu, doszła do 3 biegu![]()
Niestety nie miałem przy sobie aparatu i nie miałem jak uwiecznić tej radości, ale gwarantuję że było na co popatrzeć
no ba!Góral pisze:Witaj![]()
Skoro umiesz jeździć to reszta jest błachostką
hm, jakby to powiedzieć.... bo plecaczkowi niekoniecznie jest wygodnie tam z tyłu, więc się jej nie dziwięSZYMEX pisze: moja nawet nie jest zainteresowana do jazdy w roli plecaczka...![]()
Witajcie wszyscy jeszcze raz