Witam z Lublina
Witam,Konrad pisze:Nie widzę problemu jest nas kilku w Lublinie z rożnymi maszynami można się przymierzyćkacmar pisze:Witaj![]()
PS.Konrad pisze:Witaj![]()
Napisz do kolegów, może przymierzysz się do maszyn i wybór będzie łatwiejszy w poszukiwaniuTokar pisze:Ello, dobry wybór..... :-)![]()
![]()
dzięki za gromkie powitanie!!
Cholera jak się przymierzę to już całkiem się zabujam...
Obawiam się że 1500 będzie za wielki na kręcenie dookoła komina...
a 800 żebym nie ciągnął nogami po ziemi...
ale celuję w 800 cenowo i gabarytowo no i w classica... ale pojawił się ciekawy i coś tani custom z 1996r w Wawie.
Re: Witam z Lublina
Witam ponownie,
Driftera miałem 2 sezony, samemu jeździło się w miarę ok. ale z pasażerem słabieńko... póżniej ze 3 lata bez motocykla...
i ze 3 lata temu kupiłem xj750 uruchomiłem, pojeździłem trochę w koło komina, potem na chwilę wpadło Suzuki gs450l bardzo zwinne i fajne stare moto...
Ale do rzeczy... od kilku miesięcy rozglądałem się za jakimś sporym V2....
i oto jest Kawasaki Vulcan 1500 1998r. wersja Nomad, kufry, wydechy na 2 strony, 2 tarcze, wróciłem w piątek wieczorem na kołach 200km...
Driftera miałem 2 sezony, samemu jeździło się w miarę ok. ale z pasażerem słabieńko... póżniej ze 3 lata bez motocykla...
i ze 3 lata temu kupiłem xj750 uruchomiłem, pojeździłem trochę w koło komina, potem na chwilę wpadło Suzuki gs450l bardzo zwinne i fajne stare moto...
Ale do rzeczy... od kilku miesięcy rozglądałem się za jakimś sporym V2....
i oto jest Kawasaki Vulcan 1500 1998r. wersja Nomad, kufry, wydechy na 2 strony, 2 tarcze, wróciłem w piątek wieczorem na kołach 200km...
Tylko V2!!! 
Re: Witam z Lublina
no i fajnie, teraz go tylko trzeba trochę pooglądać
Na pewno nie może Cię zabraknąć na vulcanerii
https://www.facebook.com/groups/1143614023552819
Na pewno nie może Cię zabraknąć na vulcanerii
https://www.facebook.com/groups/1143614023552819