Siekma wszystkim
Siekma wszystkim
Witam serdecznie wszystkich na forum , mam na imię Robert i za kilka dni odbieram Vulcana 750 z 2003 roku , tak wiem z tego co czytałem że to problematyczne moto ale trafiłem na fajną sztukę i zaiskrzyło . Miałem z życiu dużo motocyklów od nakedów po turystyki , na dziś śmigam Yamahą MT-09 Tracer i jako drugi "projekt" za kilka dni wpada Vulcan 750 , mam nadzieję że na forum znajdę wielu/e ciekawych osób i będziemy mogli wymieniać się moto doświadczeniami , pozdro.
Witam wszystkich mam na imię Robert
moje jednoślady:
Suzuki Burgman,Kymco Downtown,Piaggio,Honda SilwerWings
Yamaha FZ6 Fazer S1 i S2,Suzuki GSR 600,Yamaha FZ8,Suzuki DL 650,Suzuki DL 1000 i obecne Yamaha MT-09 Tracer ,Kawasaki NV 750
moje jednoślady:
Yamaha FZ6 Fazer S1 i S2,Suzuki GSR 600,Yamaha FZ8,Suzuki DL 650,Suzuki DL 1000 i obecne Yamaha MT-09 Tracer ,Kawasaki NV 750
Re: Siekma wszystkim
Siema!
Live free or die
Komar, Romet, Ogar, WSK, ETZ250, CZ350, ZZR1100, HAYABUSA, CBR1100, VN 1500 NOMAD, ST1300, VN1700 VOYAGER
Komar, Romet, Ogar, WSK, ETZ250, CZ350, ZZR1100, HAYABUSA, CBR1100, VN 1500 NOMAD, ST1300, VN1700 VOYAGER
Witaj na forum LwG
- Skrobel
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: HD FLHXS
- VROC: 35582
Czołem! 
Widziałem tu niejedną historię o awaryjności VN 750, ale w wielu przypadkach ten pogląd wynika z skomplikowanej konstrukcji silnika w połączeniu z niewłaściwą eksploatacją. Niech Twoja 750 okaże się tą perfekcyjną i bez żadnych wad!
Fakt, że już dawno nie widziałem 750 na żywo ani na zlocie, ani wśród członków Vulcaneria MC, a w dodatku wyobrażam sobie, że o części nie jest najłatwiej. Za to znajdą się właściciele VN 800 z lat wcześniejszych niż Twoja 750.
Tak czy inaczej powodzenia i do zobaczenia na trasie!
Widziałem tu niejedną historię o awaryjności VN 750, ale w wielu przypadkach ten pogląd wynika z skomplikowanej konstrukcji silnika w połączeniu z niewłaściwą eksploatacją. Niech Twoja 750 okaże się tą perfekcyjną i bez żadnych wad!
Fakt, że już dawno nie widziałem 750 na żywo ani na zlocie, ani wśród członków Vulcaneria MC, a w dodatku wyobrażam sobie, że o części nie jest najłatwiej. Za to znajdą się właściciele VN 800 z lat wcześniejszych niż Twoja 750.
Tak czy inaczej powodzenia i do zobaczenia na trasie!
LwG
Łukasz czyli Skrobel
....
VN 800 Classic -> VN 900 Classic LT -> VN 1500 Nomad -> VN 1700 Nomad -> HD Street Glide Special
Łukasz czyli Skrobel
....
VN 800 Classic -> VN 900 Classic LT -> VN 1500 Nomad -> VN 1700 Nomad -> HD Street Glide Special
Dzięki wszystkim za dobre słowo , Skrobel , też dużo czytałem i awaryjności tego modelu ale świadomie niedawno go kupiłem bo jest w ogólnym b dobrym stanie i dużo był doinwestowany , ma jakieś problemy z elektryką ale jestem tego świadomy , wyczytałem na tym forum i amerykańskim dużo postów o modyfikacjach np. dwu przewodowej , przewodu niebieskiego , cewek etc i całej reszcie , liczę się z tym że będzie przegląd i przeróbka ele , ale i nie tylko bo jakieś tam plany na przeszłego Cruisera by Roni mam
, zaraz zrobi się cieplej i można w garażu dłubać , póki co mam jeszcze Yamahę MT 09 Tracer więc mam czym śmigać dopóki nie dopieszczę Kawy , Ogólnie niedługo rozpocznę temat z moim moto w odpowiednik dziale i będę liczył na dobre słowo i podpowiedzi co i jak , pozdro 
Witam wszystkich mam na imię Robert
moje jednoślady:
moje jednoślady:
-
Kozioł
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 1600classic
- VROC: 0
witaj
Cześć