Kurcze, dzieki, chyba sie zaczerwienilem...Daromax pisze:Krasnal - z tobą każda trasa jest fajna jesteś tak pociesznym i wesołym gościem że nie sposób się nudzić

http://carsroute.com/top-15-most-beauti ... the-world/
 http://carsroute.com/top-15-most-beauti ... the-world/
 zreszta mozna tak dlugo...i przyznam sie, ze teraz, po latach, tez naginam A1...bo szybciej
  zreszta mozna tak dlugo...i przyznam sie, ze teraz, po latach, tez naginam A1...bo szybciej 
 , ot takie kółko
 , ot takie kółko 
Krasnal pisze:Z Verony na Stelvio jest jakies 250 km...tylko...

Podziwiam i nie rozumiemfitter pisze:W tym roku z Goblinem mamy zamiar zrobić taką trasę
Jak widać zamierzamy zaliczyć z Krasnalowego linka:
#14. Trollstigen -- Norway
#9. Autobahn -- Germany
A także Atlantic Road w Norwegii, tunel na NordKaap oraz mosty na duńskich cieśninach.
Ot takie małe ok 7500km

fitter pisze:Widzę, że uciekła mi jedna trasa, powinno być:
#10. Lysebotn Road -- Norway
#9. Autobahn -- Germany
A dlaczego Andrzeju uważasz, że jedziemy w zimno? Po drodze odwiedzamy Świętego Mikołaja w Rovaniemi to i jakieś gorące Śnieżynki możemy przygarnąć a wtedy temperatura nie straszna

Planujemy trasę na 26.06 - 11.07 ale wszystko zależy czy zaplanowane terminy urlopów nie ulegną zmianie.Anka pisze:a kiedy jedziecie?
o jakoś tak z geografii w szkole pamiętam, że im bliżej bieguna tym zimniej, ale ta opcja ze Śnieżynką mogła by mnie przekonać do takiej wycieczkifitter pisze:A dlaczego Andrzeju uważasz, że jedziemy w zimno? Po drodze odwiedzamy Świętego Mikołaja w Rovaniemi to i jakieś gorące Śnieżynki możemy przygarnąć a wtedy temperatura nie straszna