Piotr_Classic pisze:co!!! ja nie przyjadę, jajaco pisze:Mo ja z Dzidzią też pijemyto wasze zdrówko i do zobaczenia z niektórymi jutro
![]()
!
![]()
![]()
![]()
![]()
[ Dodano: Sob Paź 23, 2010 ]a jak będzie po włosku "lulajże Sauruni......."Dzidzia pisze:do zobaczenia w Harendzie, śpij i śnij
powiem szczerze że "cazzo non mi ricordo"![]()
![]()
Piotrze "Klubowe" tam jest wszystko polecam do poduchyPiotr_Classic pisze:jaco...... nie znam ale chętnie się nauczę i podporządkuję![]()
![]()
![]()
Tak się jakoś złożyło dzięki imprezce u brata, polecamy się na przyszłość miło było z wami zwiedzać Łódź nocąoktogon pisze:Wolna to tylko z nazwy byłaPapaj pisze:Okto a co Ty tak wcześnie ? a wolna sobota to nie obowiązuje już ?Raniutko do Łodzi śmigaliśmy, a wieczorkiem całkiem ładna imprezka nam wyszła, dzięki Aga i Grześ za spotkanie
o jak miło rodzinnie sie zrobiło. Cześć Badger, nie ma to jak na podkarpaciu.Wysłany: Dzisiaj 7:28
dobry;
ale nie dzień - przespałem 12 godzin, ciągle mi się chce spać, łeb mnie nap... boli, zmarzłem jak ...., na tych mazurach mają dziwną manię nie grzania w hotelach - jestem wściekły i chętnie bym komuś wpier.... opowiedział.
do dupy z taką robotą