Witajcie
Jako doświadczonych motocyklistów pytam gdzie wedłu Was wart zamontować gniazdo do zapalniczki e EN500 po 96 roku...
Niestety te na kierownice nie do końca mi się podobają, może z doświadczenia macie jakieś odpowiednie miejsce?
Pozdrawiam
Gniazdo zapalniczki EN 500
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
W moim staruszku zamontowałem z lewej strony w plastiku przed zbiornikiem. Z prawej kryje się pojemnik z płynem a z lewej się upchało w miejscu odblasku. Trzeba było wyciąć dziurkę ale przynajmniej nie rzuca się w oczy a i można korzystać w czasie jazdy montując urzadzonko (czyt. telefon) na zbiorniku
Tyle, że w wersji C jest tam chyba zdecydowanie mniej miejsca...
Tyle, że w wersji C jest tam chyba zdecydowanie mniej miejsca...
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Hm może to i niezły pomysł, ostatnio gdzieś na sieci znalazłem rozwiązanie montażu owego gniazda w... piórniku
Twórca zachwalał że można ładować tel i navi nie kusząc przy tym nikogo na postojach.. ale czy ja wiem
Co do spotkania, to jestem za, w końcu w pracy się u mnie troszke wyjaśniło i mam wolniejsze dni z tym, że do niedzieli jestem na Antybiotyku więc jedynie soczek w moim przypadku
Twórca zachwalał że można ładować tel i navi nie kusząc przy tym nikogo na postojach.. ale czy ja wiem
Co do spotkania, to jestem za, w końcu w pracy się u mnie troszke wyjaśniło i mam wolniejsze dni z tym, że do niedzieli jestem na Antybiotyku więc jedynie soczek w moim przypadku
Pamiętaj o innych zanim pomyślisz o sobie...
Kawasaki EN 500 97r-jest
Kawasaki EN 500 97r-jest
- kazuhira
- Miejscowość: Kotliska
- Motocykl: KLE650
- VROC: 33862
A więc zapraszam do wątku centralno-polskiegoChucherek pisze: (ciach)
Co do spotkania, to jestem za, w końcu w pracy się u mnie troszkę wyjaśniło i mam wolniejsze dni z tym, że do niedzieli jestem na Antybiotyku więc jedynie soczek w moim przypadku
Nie jestem dziwny ... jestem z edycji kolekcjonerskiej